3 Ekim 2012 Çarşamba

Star Analizi-1 :Lana Del Rey


Elizabeth Woolridge Grant isimli bir şarkıcıyken istediği ünü yakalayamamış . Bir dizi estetik operasyon geçirdikten sonra değişen imajı ve güzel sesi ile son zamanların en çok konuşulan kadınlarından biri .
Bu kadar değişikliğin ardından ismini Lana Turner'ın adı ve Rolce Royce  Del Rey modelinin ismi ile birleştirmiş Lana Del Rey   
Uzun ,kabarık saçları ve makyajıyla 60 ' yılların Hollywood yıldızlarına benziyor.

"Born to Die" adlı  parçayı emiminim siz de benim gibi seviyorsunuzdur .  




Vogue Australia'nın Ekim 2012 kapağında , 






H&M 'in Sonbahar 2012 koleksiyonunun yüzü 











Günlük hayatında genelde jean giyiyor üstünede sıklıkla gömlek tercih ediyor. 
O boynunu boş bırakmış ama siz kapalı olan yakanıza bir yaka kolyesi ya da bir broş ile daha trendy bir görünüm yakalayabilirsiniz . Mesela ;










Bu sezon çok moda saç bantları; taşlısı ,zincirlisi ,incilisi ...  Lana'nın güzel uzun ve kabarık saçlarınada çok yakışmış.





1.Sıradan bir balerin topuzu ile bile kullanabilirsiniz , 2. www.haatachai.com , 3. thechainsoflove.com, 4. julesb.com.uk , 5.net-a-porter , 6 . Zincirli saç bantınızı çiçek kız gibi hafif dalgalı açık şacınıza bu şekilde takabilirsiniz .







Bu sezon makjayda eyeliner ön planda . Özellikle 60'lı yıllarda ki gibi uzun kuyruklu modeli siz de deneyin . İnce bir fırça yardımı ile eminim deneyerek yapabilirsiniz .

Sizi en sevdiğim parçasının akustik versiyonu ile başbaşa bırakıyorum . Keyifli bir gün diliyorum herkese :)))





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder