1 Ekim 2012 Pazartesi

Herkese Merhaba

01.10.2010


Ekim ayının ve yeni bir haftanın ilk günü PAZARTESİ .

 Sabah zor uyandığımız biraz da işe istemeyerek gittiğimiz gün. Saatlerin ilerlemesiyle kendimize geldiğimiz şu anlarda size bu hafta fikir 
olması için hazırladığım kombinlerle biraz daha canlanmaya ne dersiniz ???? :))))





Bu hafta  TOPLANTIM VAR diyenler için zarif, şık,kadınsı ve aynı zamanda trendy bir kombin seçtim.
 Peplum üst  karnınızı kapatırken yanlarında koyu renk parçaları olan kalem etek basen ve bacak bölgenizi olduğundan çok daha ince göstericek. Boynunuza takacagınız bir yaka kolye ile aksesuar eksiğiniz tamamlanacak. Yanınıza alacağınız küçük bir hırka ile de güneş etkisini kaybettiği saatlerde üşümeyeceksiniz . Toplantıya giderken çantanızda şık bir kalem ve defter bulundurmayı görüşeceğiniz kişilerde daha olumlu bir etki  bırakması açısından sakın unutmayın :)))

1. Hırka: LK. Benett London , 2. Üst: Top Shop , 3.Etek : Stella McCartney , 4.Çanta:Fendi , 5.Ayakkabı:Valentin Yudashkin , 6.Yaka: El yapımı ; siyah bir takma yaka alıp uçlarını istediğiniz uzunlukta farklı renklerde zincirler takarak aynı görüntüyü sağlayabilirsiniz .  














Eğer işim daha rahat ya da alışverişe çıkıcam diyorsanız , bu kombin hem çok rahat hemde oldukça trendy bir görünüm yaratmak için ideal . 
Salaş kayık yaka ince triko bir üstün altına bu kış heryerde göreceğimiz kaz ayagı desenden dar tayt pantalon kombininize hareket katıcak . Bu güne kadar evde giydiğimiz ama şu anda her kesin ayağında olan slipperlar çok şık ve rahat . Yandan asılan toba çantalar yine çok moda mutlaka  bir tane edinin . Bilekleriniz boş kalmasın. Bir tarafa düz metal bir bileklik ile diğer tarafa zincir aksesuarlı bir kaç kat dolanan saatlere bayıldım .....

1.Üst:Acne Ray Cropped , 2. Tayt : River Island , 3.Ayakkabı: Sam Edelman Alvin , 4:Çanta: Miu Miu ,5.Bilezik:Mulberry ,6.Saatler: nozama.typepad.com .





Bugünlük  benden bu kadar . Benim de kendimi dışarı atma vaktim geldi :)))

Herkese İyi Haftalar ....




2 yorum: